Skip to Content
YETENEK, VİZYON VE SANAT

GLOBAL ELÇİLERİMİZLE TANIŞIN

Bize rehberlik etmek ve ilham vermek için global sektör liderleri topluluğu ile tanışın. Bunlar, gelecekteki saç trendlerimizi belirlemede yaratıcı yenilikçiler ve güçlerdir.

Tyler Johnston
Tyler Johnston Schwarzkopf Professional Global Elçisi
SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

GLOBAL ELÇILER

@tylerjohnstonhair'ı Instagram'dan takip edin.

Tekniği ve maceracı yaratıcılığı birleştiren Tyler Johnston'ın çalışması hemen fark edilir. Dünyanın en şenlikli uluslararası parlak dergilerinden bazılarında yer almıltır. Önemli işleri arasında, hakkında çok konuşulan David ve Victoria Beckham, Cate Blanchett ve Lily Allen gibi ünlülerin saç kesimleri yer alıyor. 80'lerin Manchester'ının yaratıcı merkezindeki Vidal Sassoon'da kuaför olarak başlayan Tyler, merdiveni hızla tırmandı ve Londra'ya taşınarak Sasoon'un prestijli Knightsbridge salonunda Sanat Yönetmeni oldu. Bu yüksek profilli pozisyonda altı yıl sonra, sezonluk koleksiyonlar ve TV reklamları üzerinde çalışan Tyler, onu sektörün en çok aranan kuaförlerinden biri haline getiren serbest bir yol izlemek için ayrıldı.

Lesley Jennison
Lesley Jennison Siyah Beyaz Portre
SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

GLOBAL ELÇILER

@lesleyjennison 'ı Instagram'dan takip edin.

Lesley kariyerine 1984 yılında Londra'nın ünlü bir saç akademisinde başladı ve 18 yılını gösteriler, seminerler ve reklamlar üzerinde çalışarak ve dünyayı dolaşarak geçirdi. Lesley daha sonra, Gwyneth Paltrow ve Elle Macpherson'ı içeren yüksek profilli misafirlere yöneldiği muhteşem Real salonuna katıldı. Radikal vizyonu ve renklere olan yeteneği onu Vidal Sassoon çıraklığından küresel tanınırlığa taşıdı ve onu eşsiz renk dehası için her ünlünün dudaklarında 'gidilecek' gibi bir isim yaptı. Kendisi de oldukça iyi giyinen Lesley, John Richmond, Raf Simons ve Alexander McQueen gibi isimlerin defilelerinde de çalıştı.

Arjan Bevers
Elçiler Arjan Bevers
SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

GLOBAL RENK ELÇİMİZ

@edoardopaludo 'yu Instagram'dan takip edin.

Ödüllü kuaför ve Hollanda'daki Avanti Kappers salonunun başarılı sahibi. Arjan, kariyerine 15 yaşında bir stajla başladı ve o zamandan beri 25 yıllık tecrübeyi bir araya getirerek, imza stillerini ve sınırsız yaratıcılığını geliştirdi. Arjan'ın Global Renk Elçisi rolü, ASK Education platformumuza zengin bir bilgi birikimi ve deneyimin yanı sıra Essential Looks koleksiyonlarımızda yer alan yeni trendleri geliştirmenin ardında yaratıcı bir yenilikçi getiriyor.

Nick Irwin
Hairdresser Nick Irwin Black and White Portrait
SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

GLOBAL ŞEKİLENDİRME ELÇİSİ

@nickirwinhair Instagram'dan takip et.

Nick Irwin kariyerine 80'li yıllarda İngiltere'nin kuzeyinde başladı ve Toni & Guy ile çalışmak üzere Londra'ya taşındı. Editoryal ve yüksek moda saçın estetiğine dair anlayışı, onu hızla akıl hocası olan kuaför ikonu Anthony Mascolo'nun dikkatini çekti. 2014 yılında solo kariyerine başladı ve kendini tamamen editoryal saç dünyasına kaptırdı. Nick'in çalışmaları, küresel moda dergilerinde uluslararası reklam kampanyalarına kadar görülebilir. Yıldızlarla dolu bir müşteri portföyü var ve sektördeki en büyük fotoğrafçılarla çalışıyor. İkonik fotoğrafçı Rankin ve Hunger Magazine ekibiyle olan ilişkisi, yaratıcı düşünce sürecinde zorunludur ve bu, saç editörü olarak terfi etmesini sağlamıştır.

SKP Gary Taylor
Hairdresser Gary Taylor Black and White Portrait
SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

GLOBAL SAÇ UZMANI

Instagram'da @garytaylor_edco & @edcohair sayfalarını takip edin

Brighouse, Birleşik Krallık'taki Edward & Co Kuaförlerinin sahibi ve Schwarzkopf Professional'ın Birleşik Krallık Eğitim Elçisi Gary Taylor, Global Saç Uzmanı olarak aramıza katılıyor. Gary, Yılın Kuzey Batı Kuaförü kategorisinde iki kez İngiliz Kuaförlük Ödülü sahibidir. Perakende eğitimi ve kuaförlüğe profesyonel bir şekilde odaklanan Gary, 30 yılı aşkın Schwarzkopf Professional deneyimine sahiptir. Gary'nin saç ve saç bakımına olan tutkusu, onu saçla ilgili her konuda kuaförlere daha fazla ilham vermeye ve onları eğitmeye yardımcı olan en iyi zanaatkarlardan biri yapıyor.

GÜZELLİK DÜNYAMIZI KEŞFEDİN