Schwarzkopf Professional Global Elçiler

İŞLETME DESTEĞİNİZ

#TOGETHERWESTAND

#TOGETHERWESTAND hepimiz için daha iyi bir gelecek inşa ediyor.

Şüphesiz ki endişe verici bir zamanda, siz değerli müşterilerimize sizin için burada olduğumuzu bildirmek istedik!

Bir salon, sunduğu servislerden daha fazlasıdır; Kuaförler güzel saçlar yaratmanın ötesinde aynı zamanda arkadaş ve terapisttir. Kuaförler hayatın büyük olaylarını kutlamak için oradalar; iyi ve kötü zamanlarda güven inşa etmek için yanınızdalar. Yerel topluluklarda, kuaförler müşterileriyle uzun süreli ilişkiler kurarlar - onlar için önemli olan her zaman yanlarında olurlar.

Ancak 2020, gerçekliğimizi alt üst etti. Çoğumuz için dünya muhtemelen asla tamamen aynı olmayacak. Müşterilerimizin salonlarında benzeri görülmemiş zorluklarla karşı karşıya olduklarını anlıyor ve tüm kalbimizle önümüzde yüz yüze olduğumuz belirsizlikler karşısında direncinizi korumanızı diliyoruz.

Sadece bir arada durarak başarılı olabiliriz - GÜZEL SAÇLAR yaratırken, gururlu, yaratıcı kuaförler olarak siz ve bizler, sizin iyiliğinize bağlı, sevdiğiniz şeyi yapmaya devam etmenize yardımcı olmaya kararlıyız.

Güvenilir ortağınız olarak, bu krizi atlatmanız için size en iyi iş desteğini sağlamak ve web sitemiz, uygulamalarımız ve sosyal kanallarımız aracılığıyla size bir bilgi ve ilham kaynağı sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.

Black and White Image of Collection of Hairdressers

HEALTH & SAFETY SUPPORT

The outbreak and spread of COVID-19 has caused salons to close due to legal guidelines on social distancing (1.5-2 meters). As salons re-open for business higher levels of hygiene and additional standards for health & safety are needed to rebuild customer trust and loyalty. Procedures using items such as razors, scissors, combs, clippers and hairpins are already classified as infection risk procedures because these items can accidentally pierce the skin. Skin infections on the scalp and neck can be spread through hairdressing procedures.

This document aims to provide a set of recommendations to raise hair salon standards. They include implementation of best practice hygiene procedures for personnel hygiene, equipment cleaning, premises cleaning and workplace health and safety.

You need to accept cookies to play this video

SUSTAINABLE SALON PRACTICES POST-LOCKDOWN

Ten tips for a safe and sustainable post-lockdown salon experience.

Schwarzkopf Salon İçi Mekan

GÜZELLİK DÜNYAMIZI KEŞFEDİN