Skip to Content

IGORA ile Renk Danışmanlığı

Hairdresser Lesley Jennison with model
Hair colour foils

Konu sarışınlık olduğunda misafirlerinizin isteklerini karşılayın

Kuaförlük servisleri söz konusu olduğunda, misafirler, süper soğuk sarılar da dahil olmak üzere, her zamankinden daha zorlu renk sonuçları talep ediyor - bu, elbette, bir açma servisine rağmen sağlıklı görünen ve parlak saçlar arzusunu da beraberinde getiriyor. Bunu başarmak için kuaförlerin daha da güçlü açma performansına ve nötrleştirme gücüne sahip, ek saç korumasına sahip bir ürün yelpazesine ihtiyacı vardır.

Hiçbir sarışınlık servisinin aynı olmadığını bilerek, her renk uzmanının en çarpıcı görünümleri yaratmasını, yaratıcılığının her yönünü keşfetmesini ve her müşterinin ihtiyacını karşılamasını sağlayacak bir ürün yelpazesi sunuyoruz. Bu nedenle teknolojilerimizi ve ürün teklifimizi sürekli olarak geliştiriyoruz!

IGORA ile olmak istediğiniz renk uzmanı olun!

Yenilenen en son IGORA serisi ve IGORA ROYAL Highlifts – mevcut portföyü, 4 ve 5 seviyeye kadar güçlü açmaya izin veren seviye 10 ve 12'ye dayalı tonları içerecek şekilde yeniden çalıştık. Yenilikçi TrueLift Complex ve Bonding Teknolojisi sayesinde IGORA ROYAL Highlifts, en parlak ve net sarı sonuçlar için saçın iç yapısını korurken daha güçlü bir nötralizasyon ile birlikte daha güçlü bir açma sağlar!

Daha geniş IGORA Blonde portföyü, renk uzmanlarına, en temiz renk açma hizmetleri için IGORA VARIO BLOND, ile başlayarak, en soğuk sarı sonuçlar için, IGORA ROYAL HighliftsIGORA ROYAL Pastels ve IGORA VIBRANCE Pastels ile biten, misafirlerin istediği sarışınlık sonucunu elde etmek için her aracı sağlar. Açık bazlarda mükemmel tonlama veya nötralizasyon servisleri yaratır.

IGORA ROYAL Highlifts flatlay
Hair Sealer products, Fibre Clinix products flatlay

Her profesyonel renk hizmeti, bir uzman danışmanlığıyla başlar

Sarışın görünüm veya bunu elde etmek için gereken teknik ne olursa olsun, her salon ziyaretini her bir misafir için olağanüstü bir deneyime dönüştürün.

Bir misafir salonunuzu ziyaret ettiğinde, geldikleri andan kapıdan çıkana kadar bir 'deneyim' yaşarlar. İmza renk danışmanlığımız, kuaförleri günlük işlerinde güçlendirmek için tasarlanmıştır: Misafir iletişimine yönelik sistematik bir yaklaşım sunmak, servisi sunmak ve nihayetinde bir sonraki salon ziyaretine kadar mükemmel saç bütünlüğü sağlamak için kişiye özel evde bakım sağlamak.

Bu 5 renk danışma adımını takip edin ve her düzeyde harika bir müşteri deneyimi sunun:

Number one

RENK İHTİYAÇLARI

Müşterinin yaşam tarzı ve yaşı ne olursa olsun, ilk konuşmayı açık sorularla başlatın. Bir konuşma başlatmak, misafirinizi size bilgi vermeye teşvik etmek ve durumları netleştirmek için bu soruları kullanın. Misafirlerizin saç sorunlarını ve isteklerini dinleyin ve bunları uygulamalı uzmanlığınızla çözün.

Number two

TEŞHİS

Teşhis, salon içi servislerin ve evde bakım önerilerinin temelini oluşturur. Ton özellikleri ve önceki renk geçmişi dahil olmak üzere mevcut renk tabanının yanı sıra saç tipini, gözeneklilik seviyesini ve yapısını tanımlayın. Daha kapsamlı bir analiz için, saç elastikiyeti ve gözeneklilik testlerini kullanarak saçı teşhis edin ve misafirin baş derisi durumunu gözlemlemeyi unutmayın.

Number three

UYGULAMA

Kusursuz ve profesyonel bir renk uygulaması, müşterilerinizin salona sadık kalmasını sağlayacak en önemli avantajlardan biridir. Kusursuz uygulama hizmeti, tüm aletlerin elinizin altında olduğu iyi hazırlanmış bir çalışma alanı ve iyi bir hazırlıkla başlar. Unutmayın, saça renk uygulamak ayrıntılara dikkat etmeyi gerektirir:

  • Açılması gereken bölgede hedefe yönelik uygulama
  • Tam yüzey kaplaması sağlamak için yeterli ürün uygulaması
  • Ürünün eşit şekilde gelişmesini sağlamak için zamanlamayı kontrol altında tutmak
Number four

RENK SONRASI BAKIM

Oksidatif süreci kapatmak ve bakım sonrası için çaba sarf etmek önemlidir! Uygun bir bakım rejimi seçmeden önce yenilikçi Hair Sealer ile saçı sabitleyin - ilerledikçe ürünler ve adımlar hakkında müşterinizle konuşun.Renklendirmeden sonra pH seviyesini eşitlemek için kökten uca eşit bakım sağlayın.

Bakim Rutini

Bireysel saç ihtiyaçlarına ve yaşam tarzına dayalı bakım ürünlerini tavsiye edin. Bu, müşterilerinizin salon sonuçlarını bir sonraki salon ziyaretine kadar evde korumalarınayardımcı olacaktır. Örneğin, ihtiyaca bağlı olarak özel BonacureFibre Clinix veya Scalp Clinix rejimleri ve ziyaretler arasında renk sonucunu korumak için Chroma ID sunun. Kişiselleştirilmiş bir bakım planı oluşturun ve salon sonuçlarını daha uzun süre daha taze tutmak için misafirin saçının neye ihtiyacı olacağını detaylandırın. Ürün kullanımına ilişkin ipuçları ve püf noktalarının yanı sıra bunların günlük bakım rutinine nasıl entegre edileceğine dair ipuçları verin.

Bonacure products
Hairdresser Lesley Jennison with model

Daha fazlasını öğrenmeye hazır mısınız?

Yaratıcılığınızı keşfederken gerçek bir sarışın uzmanı olun! Sarışınlık servisleri hakkında yeni şeyler keşfederken, zaten bildiğiniz ve sevdiğiniz teknikleri mükemmelleştirebileceğiniz sarışınlık eğitimlerimizi keşfedin. Bir misafirin cilt tonunu, ten rengini ve göz rengini nasıl değerlendireceğinizi öğrenin ve eşit açma, mükemmel ton yönü, doğal parlaklık ve muhteşem saç durumu için IGORA ile renklendirmenin faydalarını keşfedin.

“Akıllı teknolojilerimizle, mükemmel bir sarışınlık yaratmak için aralarından seçim yapabileceğim sınırsız bir palete sahibim. En uçuk platinden bejlere, güneşten açılmış tonlara ve daha fazlasına.”

– Global Elçi, Lesley Jennison. 

En güncel ipuçları ve püf noktaları için gözünüz @schwarzkopfpro'da olsun, burada Global Ambassador, @lesleyjennison'ın en son ürün bilgilerini açıklıyoruz.

GÜZELLİK DÜNYAMIZI KEŞFEDİN