Skip to Content

Temiz Güzellik İnovasyonları

Hairdressers in front of a grey wall
Bleach application close up

Daha sürdürülebilir bir dünya için ilham veren güven.

Pek çok kişi için 'yeni normal', genel olarak daha sağlıklı, daha sorumlu bir yaşam tarzını kapsıyor. Çoğu kişi güzellik ve bakım markalarının yalnızca doğa dostu olmasını değil, net sürdürülebilirlik taahhütleriyle, ürünlerin kendilerinin formülasyonlarında daha düşünceli olmasını ve daha dikkatli olmasını tercih ediyor. 'Temiz güzellik' hareketi bir trendden çok bir yaşam biçimidir; tüketiciler, performanstan ödün vermeden hem bireysel hem de çevre için daha güvenli ürünleri tercih eder.

Schwarzkopf Professional'da sürdürülebilirlik, bizim ve iş ortaklarımızın kalbinde, sürekli gelişen bir konudur. Tüm ürünlerimizin üretebildiğimiz kadar sürdürülebilir olmasını sağlama sorumluluğumuz var ve zanaat ortağınız olarak şeffaflığın anahtar olduğunu anlıyoruz.

Sürdürülebilirlik Yolumuz

Sürdürülebilirliğe yaklaşımımız, Vegan Keratin içeren yeni profesyonel ve temiz formülde, sevdiğiniz Bonacure Gelişmiş Teknolojisinin gücünü içeren yüksek performanslı saç bakım ürünleri serimiz olan Bonacure Clean Performance'ta, kendini gösteriyor.

Doğayı koruma arayışımızda, sorumlu bir şekilde tedarik edilen, doğal ve temiz içerikli ürünler geliştirmeye çalışıyoruz. Daha az çevresel ayak izine sahip yüksek performanslı formüllerle ortaklarımıza daha fazla değer sunmayı amaçlıyoruz. Ar-Ge ekiplerimiz ürünler geliştirirken, biyolojik olarak parçalanabilirlik dahil olmak üzere belirli güvenlik ve çevresel verileri göz önünde bulundurarak en son bilimsel bulgular ve teknolojilerle uyumlu olduklarından emin olmak için tüm bileşenleri değerlendiriyoruz.

Salon environment with greenery, BC Bonacure products flatlay
Group of hairdressers in front of a grey wall

Gerçek Trendlerle Birlikte Gerçekleşen Vizyonumuz

Dünyanın dört bir yanından 24 kuaför ile, ürün geliştirmeden sürdürülebilir salon uygulamalarına ve bu yolculuğun misafirlerinizle evde nasıl devam ettiğine kadar tüm uygulamalarınızda daha sürdürülebilir bir geleceğe doğru bir yoldayız.

"Bonacure ile her bireyin benzersiz özelliklerine saygı duyuyoruz. Her şişede, misafirimin her ihtiyacı için özenle seçilmiş basit bir bulunuyor. İçindekiler, misafirimin en iyi bakımı alacağı ve harika bir deneyim yaşayacağı konusunda bana güven veriyor.”

– Salon Sahibi, Güney Afrika'dan Anel Cloete (@anelcloete
Salon owner Anel Cloete

GÜZELLİK DÜNYAMIZI KEŞFEDİN