Skip to Content
Chroma ID Black and White Portrait of Edoardo Paludo
Chroma ID Bonding Color Mask Yellow and Pink Products

Chroma ID tamamen renk özelleştirmesi ile ilgilidir!

Yarı kalıcı karıştırma ve eşleştirme sistemi, bireyselliği ifade etmek için geliştirildi - yüksek sesli cesur bir renkten yumuşak ve sessize (ve aradaki her şeye!) Chroma ID sonsuz sonuçlar elde etmek için karıştırılabilir.

Salon misafirlerinin gerçek saç rengi kimliklerini bulmalarına yardımcı olmak için Deneysel Renk Uzmanı Edoardo Paludo (@edoardopaludo), Chroma ID ile renk karıştırma ve ton varyasyonu hakkında konuşuyor.

Edoardo'yu henüz tanımıyorsanız, dünyanın önde gelen saç renk uzmanlarından biridir; bir sanatçının yaratıcılığını usta bir zanaatkarın teknik hüneriyle birleştirir. Milano'da doğdu ve şimdi Londra'da yaşıyor, dinamik renk çalışması Vogue'da yayınlandı, ödüller kazandı ve hatta moda sergilerine dahil edildi. Aynı zamanda Chroma ID'den sorumlu yaratıcı isimlerden birisi - bu yüzden bize bundan daha fazlasını kim anlatabilir?

RENGİNİZİ CHROMA ID İLE İFADE EDİN

#SHOWYOURCOLOURID

You need to accept cookies to play this video

EDOARDO PALUDO İLE S&C

"Bu sadece bir boya değil; aynı zamanda bir bakım ürünü, bu yüzden saça yeni bir görünüm kazandırmanın yanı sıra gerçekten de fayda sağlıyor. Ayrıca son derece çok yönlü; tamamen size özel bir renk yaratmak için tonları karıştırabilirsiniz. Chroma ID'de sevdiğimiz şey, gördüğünüz şeyin elde ettiğiniz şey olmasıdır - uygulamadan önce tam olarak hangi nihai sonucu elde edeceğinizi bilirsiniz."

"Ürünün güzelliği, kalıcı bir renk olmamasıdır, bu yüzden sadece onu deneyebilir ve ardından yeni bir şey daha deneyebilirsiniz. Sadece ürünlerle oynamaktan ve biraz eğlenmekten, hayatı cesur renklerle yaşamaktan korkmayın!"

"Salonda denediğinizden farklı bir renk almanızı tavsiye ederim, böylece solmaya başladığında yeni bir tona dönüşebilir ve farklı bir şey yaratabilirsiniz. Chroma ID'nin iyi yanı, güzelce durulanmasıdır, bu nedenle, solmaya başladığında başka bir renk getirirseniz, tonlar birleşmeye başlayacak, yeni ve tamamen kişisel bir şey yaratacaktır - kuaförünüze sizin için doğru olanı sorun."

"Bir ton kombinasyonu kullanın! Hayatta hiçbir şey tek ve düz bir renk değildir, bu yüzden gerçekten güzel bir şey yaratmak için farklı tonlar kullanın."

Edoardo'nun Instagram'daki işlerinde kaçırılmaması gereken yaratıcılığı keşfedin ve Chroma ID'de bulunan renk tonlarını, teknikleri ve ürünleri keşfetmek ve kuaförler için benzersiz görsel-işitsel eğitimler için ask-learning.com'u ziyaret edin!

Colourist Edoardo Paludo at work
DAHA FAZLA İLHAM MI İSTİYORSUNUZ?

İŞTE SONRA OKUMANIZ GEREKENLER